Nodig: (12 plakken) kleine cakevorm 100 – 125 gr dadels, fijngehakt 100 gr zachte boter of gesmolten kokosolie (of mengsel) 80 gr (evt minder) dadelstroop, kokosbloesemsuiker, ahornsiroop 2 losgeklopte eieren […]
Lees verder..Nodig: 2 rijpe bananen (ongeveer 150 gram geschild) 30 gr cacaoboter 4 el kokosolie 3-4 el cacaopoeder 4 dadels Vulling (naar smaak): kleingesneden dadels, kokosrasp, fijngehakte noten
Lees verder..Nodig: cacaonibs & dadels in zelfde hoeveelheid cacao evt. wat cacaoboter Cacaonibs roosteren in pannetje, daarna in de blender of hakmachine fijner maken. De dadels fijnmalen in de blender. Deze 2 […]
Lees verder..Nodig: 2 middelgrote bakbananen 2 eetl kokosvet 1 tl zout Evt. wat kruiden naar wens Bereiding: Neem het bakblik uit de oven en bedek met bakpapier. Verwarm de oven voor […]
Lees verder..Nodig: 8 gekookte asperges p.p. 2 plakken gerookte zalm (let op: in veel gerookte zalm zit suiker, lees dus de ingrediënten) wat fijngesneden groene kruiden zoals dille, peterselie, bieslook Draai […]
Lees verder..Nodig: 50 – 100 gr gr gojibessen, moerbeien, chiazaad, pompoenzaad, zonnebloempitten (alles naar eigen smaak en inzicht) 100 gr kokosolie extra vierge evt. wat kokosrasp De kokosolie smelten en het […]
Lees verder..50 gr macadamianoten 100 gr kokosolie extra vierge 4 à 5 dadels Macadamianoten en dadels fijnmalen in blender. De kokosolie smelten en het notenmengsel toevoegen. Een rechthoekige vorm of soepbord […]
Lees verder..Nodig: 60 gr cacaoboter 25 gr cacaopoeder 10 gr lucumapoeder 10 gr kokosolie Smelt de cacaoboter met de kokosolie au bain-marie. Voeg daarna de cacao en de lucuma toe en […]
Lees verder..Nodig: 65 gr cacaonibs 15 gr cacaoboter 75 gr dadels 10 gr cacao Cacaonibs in blender grof tot fijnmalen. Eventueel kun je ze eerst in een droge koekenpan zacht roosteren, […]
Lees verder..