2 eiwitten goed los kloppen met snufje zout 1 theelepel ahorn (optioneel) 1 zoete appel geraspt 50 gr kokosschaafsel / kokosrasp 1 theelepel citroensap Oven voorverwarmen op 170°C. Alles door […]
Lees verder..Nodig voor 1 persoon: 150-200 gr gemengd fruit bv. appel, bosbessen, kersen, bramen sap van ½ mandarijn 60 gr gemengd meel bv amandel-, hazelnoot en kokosmeel beetje kaneel 20 gr geraspte […]
Lees verder..Nodig voor een vorm van 20 cm:160 gr gesmolten roomboter100 ml ahornsiroop (als je het zoeter wilt, wat meer toevoegen)snufje zout40 gr cacaopoeder2 eieren (op kamertemperatuur)140 gr speltbloem (voor een […]
Lees verder..Nodig: 60 gr amandelmeel 100 gr havermoutmeel 8 gr wijnsteenbakpoeder 3 eieren 3 rijpe bananen sap van 1/2 limoen 1 tl koekkruiden of kaneel 1/2 tl vanillepoeder 100 gr fruit […]
Lees verder..Nodig: 100 gr havermout, gemalen 100 gr hazelnoot- of amandelmeel 1 ei speculaas- of koekkruiden, 3-4 gr vanillepoeder, 1-2 gr 10 gr wijnsteenbakpoeder 2 bananen 20-50 gr roomboter, gesmolten 40 […]
Lees verder..Bodem 12o gr meelmengsel (amandel, kokos, havermout, tijgernoten, kastanje enz.) 20 gr cacao 10 gr physilliumvezels 6 gr wijnsteenbakpoeder 3 eieren gesplitst snufje zout 50 gr zoet (bijv ahornsiroop, kokosbloesemsuiker) […]
Lees verder..50 gr ahornsiroop 125 roomboter/kokosolie of een mengsel 100 gr arrowroop 60 gr kokosmeel Naar wens: vanillepoeder, amandelschaafsel, kaneel of koekkruiden, gehakte noten Verhit de oven op 170°C voor en […]
Lees verder..Nodig: (evt. voor 2 dunne bodems) 240 gr meel bijv. 90 gr kastanje, 50 gr cocosvezel, 85 gr hazelnootmeel, 15 gr physiliumvezels 10 gr wijnsteenbakpoeder 25 gr cacao 4 eieren […]
Lees verder..Nodig voor een cakevorm: 140 gr amandelmeel 30 gr boekweitmeel 30 gr kastanjemeel 30 gr kokosmeel 2 eetl physilliumvezels 3 gr koekkruiden 1 gr vanillepoeder mespuntje zout 10 gr wijnsteenbakpoeder […]
Lees verder..Nodig: 3 bananen sap van 1/2 citroen 5 eieren frambozen, aardbeien, bosbessen Verwarm de oven voor op 200 °C. Prak de bananen fijn en voeg het sap van de halve citroen toe. Voeg de […]
Lees verder..