Nodig: voor een flinke pan 2 zoete aardappels, schoongeboend en in grove stukken gesneden 1 winterwortel, geschrapt en in stukken gesneden 1 ui, in 4-en 1 cm gember, geschild 2 […]
Lees verder..Nodig: 4 personen 1 knolselderij, geschild en in stukken gesneden 1 peterseliewortel, geschild en in stukken gesneden 1 grote ui in vieren gedeeld 1 teentje knoflook 1 liter water of […]
Lees verder..Nodig: (4 personen) 150 gr rucola 150 gr andere sla 1 ui 2 bosuitjes 2 takjes peterselie 1 teentje knoflook 1 liter bouillon Doe alles in een pan en kook […]
Lees verder..Nodig: 2 rode paprika, klein gesneden 1 grote ui of 2 kleinere, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 2 el zoete paprikapoeder 500 – 750 ml tomatenpulp (uit pot of ontvelde, […]
Lees verder..Nodig: 1 ui 1 speer prei 1 kleine winterwortel 1 theelepel zwarte peperkorrels 1 soepkip (biologisch) 4 takjes verse peterselie 4 takjes verse selderij 2 takjes tijm 1 laurierblaadje 1 […]
Lees verder..Nodig: 1 pompoen 1 grote ui 1 winterwortel Evt 1 teentje knoflook ¼ knolselderij Zout/peper naar smaak Zoveel water, dat de groenten net onderstaan Was de pompoen, halveer de pompoen […]
Lees verder..Nodig: 1 kg broccoli 1 grote ui 1 teentje knoflook ¼ knolselderij Zout/peper naar smaak Zoveel water, dat de groenten net onderstaan Evt 1 steel lavas (maggiplant) en 1/2 bosje […]
Lees verder..Nodig: Kokosolie of ghee 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijn geperst 3 rode paprika’s, kleingesneden 1 pond rundsvlees (ribstuk, hacheevlees, soepvlees), in blokjes gesneden 1 liter vleesbouillon of water […]
Lees verder..