50 gr ahornsiroop 125 roomboter/kokosolie of een mengsel 100 gr arrowroop 60 gr kokosmeel Naar wens: vanillepoeder, amandelschaafsel, kaneel of koekkruiden, gehakte noten Verhit de oven op 170°C voor en […]
1 komkommer, in plakjes of blokjes gesneden 2 grote of 8 kleine tomaten, in stukjes gesneden 2 lente-uitjes, in ringen gesneden 1 el limoensap of citroensap 1 el olijfolie 1 […]
1 kleine ui, gesnipperd 1 kleine rode paprika, in kleine stukjes gesneden 1 appel, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 kleine banaan, gepeld en in kleine stukjes gesneden 500 […]
Nodig voor 2 personen: 2 porties kabeljauw (zonder graat) 750 r geschilde asperges 5 takjes dille 10 takjes peterselie 1 rode ui, sap van 1 à 2 sappige sinaasappels of mineola’s 2 […]
Nodig: (evt. voor 2 dunne bodems) 240 gr meel bijv. 90 gr kastanje, 50 gr cocosvezel, 85 gr hazelnootmeel, 15 gr physiliumvezels 10 gr wijnsteenbakpoeder 25 gr cacao 4 eieren […]
Nodig voor 2 personen: 3 tomaten 1 gele paprika 1 appel 1 takje peterselie evt zout / peper naar smaak Bereiding: doe de ingrediënten in de blender en maak ze […]
Nodig: 1 dl olie 2 el mosterd 2 el honing 2 el dille, fijngeknipt Doe de mosterd met de honing in een kom en roer door. Voeg de olie en […]
Nodig voor een cakevorm: 140 gr amandelmeel 30 gr boekweitmeel 30 gr kastanjemeel 30 gr kokosmeel 2 eetl physilliumvezels 3 gr koekkruiden 1 gr vanillepoeder mespuntje zout 10 gr wijnsteenbakpoeder […]
Nodig 2 personen: 4 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1/2 komkommer, in blokjes gesneden 1 avocado, in stukjes gesneden sap van 1/2 citroen 1 appel in stukjes gesneden 1 eetl […]
Nodig: 3 bananen sap van 1/2 citroen 5 eieren frambozen, aardbeien, bosbessen Verwarm de oven voor op 200 °C. Prak de bananen fijn en voeg het sap van de halve citroen toe. Voeg de […]